Pasta met spinazie, citroenschil, room en Parmezaanse kaas
Gerechten
Moeilijkheidsgraad:
1
Beoordeling:
00:30
Vegetarisch recept
Ingrediënten
- Register 500 g deegwaren naar keuze
- Register 600 g verse spinazie
- Register 200 ml room of sojaroom
- Register 1 onbehandelde citroen
- Register 1 snufje nootmuskaat
- Register 100 g Parmezaanse kaas
- Register 1 teentje knoflook
- Register Olijfolie
- Register Zout
- Register Peper
Chef:
Chantal Pioge
Bereiding:
- Spoel de spinazie en verwijder de steeltjes.
- Snij de schil van een halve citroen en hak die fijn.
- Verhit de olijfolie in een kookpan en doe er beetje bij beetje de spinazie bij, tot ze goed is gekrompen.
- Doe er de room, de knoflook, het zout, de peper en de Parmezaanse kaas bij.
- Mix alles en kruid eventueel bij.
- Zet opzij.
- Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Giet de hete spinazie met room over de gekookte pasta.